Përfaqësuesja e Shell për Komunitetin në Shqipëri është Enkelejda Hajrullaj

Shell dhuron 3000 pako me ushqime për familjet në nevojë

Shell dhuron 3000 pako me ushqime për familjet në nevojë

Shell dhuron 3000 pako me ushqime për familjet në nevojë në qytetet Tiranë, Berat, Ura Vajgurore, Gjirokastër, Tepelenë dhe Libohovë.

Për më tepër informacion klikoni këtu

Më tepër rreth qëndrueshmërisë

Siguria

Ne jemi të angazhuar për të transportuar energji me përgjegjësi dhe në mënyrë të sigurtë, duke parandaluar dëmet ndaj punonjësve tanë, kontraktorëve, komuniteteve lokale dhe mjedisit.

Transparenca

Të bërit biznes në mënyrë të qartë, të hapur, është standardi të cilit mundohemi t’i përmbahemi, dhe promovojmë transparencën në industrinë tonë sa herë që mundemi.