Programi i bursave të Shell në Shqipëri

Informohuni më tepër lidhur me programin e bursave të Shell në Shqipëri.

Transparenca

Të bërit biznes në mënyrë të qartë, të hapur, është standardi të cilit mundohemi t’i përmbahemi, dhe promovojmë transparencën në industrinë tonë sa herë që mundemi.

Media

Shiko lajmet e fundit dhe njoftimet për mediat dhe zbulo se si mund të shkarkosh imazhet ose të shikosh videot e Shell.

Na kontaktoni

Detaje për të kontaktuar ekipet dhe zyrat tona për shërbimet ndaj klientëve në Angli.

Shell dhuron 3000 pako me ushqime për familjet në nevojë

Shell dhuron 3000 pako me ushqime për familjet në nevojë

Shell dhuron 3000 pako me ushqime për familjet në nevojë në qytetet Tiranë, Berat, Ura Vajgurore, Gjirokastër, Tepelenë dhe Libohovë.

Për më tepër informacion klikoni këtu

Ju mund të jeni të interesuar edhe në

Cilët Jemi

Informohuni mbi aktivitetin dhe njerëzit tanë, si dhe mbi mënyrën sesi ne po punojmë së bashku për t'i dhënë shtysë progresit, përmes zgjidhjeve energjetike më të shumta dhe ekologjike.

Çfarë bëjmë

Shell është një shoqëri ndërkombëtare energjetike që ka si synim të plotësojë kërkesën globale gjithnjë në rritje për zgjidhje energjetike më të shumta dhe më ekologjike, në mënyra të përgjegjshme në aspektin ekonomik, mjedisor dhe social.

Vlerat tona

Parimet e Përgjithshme të Biznesit, Kodi i Sjelljes dhe Kodi i Etikës na ndihmojnë të gjithëve që të veprojmë në përputhje me vlerat tona.